Servicii complete

Promovare Site

Promovare Site - 4 pasi de care trebuie sa tii cont in procesul de promovare a site-ului pentru a ajunge pe prima pagina in Google.
Pentru ca procesul de promovare online a site-ului tau sa aiba un bun randament si sa fie un jucator online important trebuie sa urmezi urmatorii pasi: 1. Inregistrare domeniu. Procesul de inregistrare domenii incepe cu alegerea unui nume descriptiv al afacerii dumneavostra, al continutul site-ului sau al clasei de produse si servicii pe care doriti sa le promovati. Cautati un nume simplu, unic, usor de memorat si de scris de catre vizitatori. 2. Achizitionarea unui pachet de gazduire. Dupa ce ati inregistrat numele domeniului va trebui sa optati pentru un pachet de gazuire. La alegerea acestuia va trebui sa luati in calcul marimea spatiului alocat pe disc, largimea de banda si traficul lunar admis, viteza de procesare a serverului pe care site-ul tau va fi gazduit precum si uptime-ul garantat. Pentru serviciile profesionale uptime-ul va fi intotdeauna peste 99%. Important: site-ul trebuie sa se incarce repede. Altfel vizitatorul trece la urmatorul site de pe lista Google!!! Verificati in primul rand cum se incarca site-ul celor de la care intentionati sa achizitionati servicii de gazduire web pentru a va face o parere despre calitatea serviciilor oferite. SmartMedia.ro ofera gazuire gratuita si trafic nelimitat pentru site-urile care sunt promovate de compania noastra uptime-ul fiind de 99.998%. 3. Crearea Site-ului prin intermediul caruia iti vei promova sau vinde produsele. Imaginea conteaza prin urmare aspectul unui site este deosebit de important pentru o companie. Un site web este o componenta cheie in lista instrumentelor de publicitate. Imaginea dumneavoastra va avea intotdeauna de castigat daca veti alege sa lucrati cu profesionisti. 4. Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare. Optimizare Google, Yahoo, Bing, Ask, Search, ect. Daca site-ul tau este gata pune-l la treaba !!! Este bine cunoscut faptul ca inaintea unei achizitii oamenii cauta pe Google. Este arhicunoscut faptul ca Google este cel mai important motor de cautare si cel mai vizitat site din lume. Statisticile pun in evidenta faptul ca 60% din vanzari sunt efectuate de primele trei site-uri listate in Google si 80% din vanzari sunt efectuate de site-urile de pe prima pagina. Site-ul dumneavostra din care categorie vreti sa faca parte? Listarea pe prima pagina Google iti poate aduce clienti fara publicitate si fara bataie de cap, costurile de promovare site fiind mult mai mici.
Alege inteligent! Alege un pachet de promovare a site-ului si invinge concurenta! Contacteaza profesionistii SEO Smart Media.

Portofoliu SEO | Optimizare Google | Promovare motoare de cautare | Optimizare SEO | Promovare site